Selecteer een pagina

PORTFOLIO

Bent u benieuwd naar onze projecten?
Bekijk ze hier!

Projecten

Altena Chaletbouw

Hieronder volgt een reeks projecten met details. Met een kleine omschrijving en foto’s.

01

Green resort mooi Bemelen

Green Resorts Mooi Bemelen is een prestigieus recreatiepark in de omgeving van Valkenburg, met actieve faciliteiten alom. Voor dit mooie resort hebben wij een grote serie exclusieve modellen chalets en bergingen mogen bouwen en plaatsen.

02

Vluchtelingen noodopvang Beuningen

In samenwerking met de gemeente beuningen heeft Altena Chaletbouw met spoed 20 fantastische 6 persoons chalets mogen bouwen en plaatsen waardoor er voor zo´n 120 vluchtelingen snel een mooi tijdelijk onderkomen gecreeerd kon worden!

03

Camping De Peelpoort

Camping de peelpoort is een prachtige camping met visvijver in de bosrijke omgeving van Heusden en is puur gericht op natuur genieters!

04

Succesparken recreatiepark Rhederlaasgse Meren

Recreatiepark Rhederlaasgse Meren is een zeer compleet vakantiepark met een tal van geweldige facaliteiten zowel ontspannen of juist heerlijk actief!

05

Topparken : Parc de Ijsselhoeve, Resort Veluwe, Residence de Leuvert, Residence Westenburg, Park Westerkogge, Bospark Ede:

Topparken beschikt over een groot aantal parken voor zien van alle gemakken en heeft een zeer breedt aanbod van accomodaties en facaliteiten  door heel Nederland!

Tijdens het bouwproces

Hieronder volgt een reeks foto’s van verschillende Chalets tijdens het bouwen. Zo krijgt u een beeld van onze werkwijze.