Selecteer een pagina

Over ons

Welkom bij Altena ChaletBouw, wij zijn een chalet bouwer met ommenabij 5000m2 aan werkplaats.

Wie zijn wij?

Altena Chaletbouw

Welkom bij Altena ChaletBouw, wij zijn een chalet bouwer met ommenabij 5000m2 aan werkplaats in het land van altena te giessen dat zich bezig houd met het maken van de mooiste en duurzaamste chalets , recreatiewoningen, (mantel)zorgwoningen, tinyhouses, bergingen etc.

A Kwaliteit!

Service en kwaliteit staan bij altena chaletBouw hoog in het vaandel en werken dus ook uitsluitend enkel met A kwaliteit materialen!

Bij Altena ChaletBouw kunt u terecht voor grote projecten maar ook voor particuliere aanvragen.

Onze hoofdvestiging zit gevestigd op de industrieweg 20c te Giessen. Hier bent u dan ook ten allen tijden welkom om een beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.

Wij verzorgen geheel stekker klaar intrekbare chalets met alle gewenste opties, ook staan wij voor verduurzaming denk hierbij aan een volledig elektrisch chalet met zonnepanelen in combinatie met een warmte boiler die overdag gratis verwarmd wordt waardoor de opgewekte energie op deze manier opgeslagen kan worden, zodat deze uw chalet snachts voorziet van warm water! ook kunnen wij uw al bestaande chalet verduurzamen, renoveren of aanpassen naar wens.

Ook hiervoor kunt u ons altijd bellen, appen of mailen!